14 september 2023

Een van Nederlands bekendste en succesvolste kickbokstrainers die vele kampioenen heeft voortgebracht en traint. Voor vele vechters een ware vaderfiguur. Iemand die zijn hart en ziel in zijn werk stopt en op vele manieren het beste in zijn mensen naar boven haalt. Maar wie is de persoon achter deze rol?

7 juli 2023

Buddycoach Aziz heeft meer dan 10 jaar fulltime op de groepen in een jeugdgevangenis gewerkt, vervolgens is hij buiten de gesloten muren al jaren bezig om de jongeren optimale nazorg en preventie te bieden.  Aziz zet zich keihard in voor een geslaagde re-integratie van zijn jongeren.

29 mei 2023

Melanie kwam wegens een vechtscheiding op jonge leeftijd zonder ouders te staan. Toen ging ze van kwaad tot erger. Ze begon in een crisisopvang en eindigde uiteindelijk in gesloten jeugdzorg. In haar late tienerjaren heeft ze haar mindset weten te veranderen en kansen aangegrepen om haar leven de goede kant op te leiden.

2 mei 2023

Het inspirerende levensverhaal van Boer Ayoub over pesten, heftige thuissituatie, op straat staan, in zijn auto wonen, het vele wisselen van scholen, vastberadenheid, doorzetten, dankbaarheid en winnen.